Nieuwsflash

L en G support nieuws

Volg ons

Over L&G support

lgsupport-logo

De ‘L&G support Drive-in Show’ begon ruim 30 jaar geleden en heette toen Music Just for Fun. Gerrit Ruitenbeek begon toen met het draaien van plaatjes op school maar vooral op z’n zolderkamertje. Alle apparatuur was 2e hands. Van het 1e vakantiebaantje kocht Gerrit zijn eerste nieuwe draaitafels en DJ mixer.

In 1987 werd de passie verder uitgebreid met professionele apparatuur. Vanaf 1991 ging alles in een stroomversnelling. Er kwamen steeds meer boekingen en besloten Gerrit en Lia om hun hobby verder uit te breiden met een 2e en later dat jaar zelfs een 3e complete drive in show.

In 1995 werd er een extra onderdeel toegevoegd namelijk de geluidstechniek. Geluid voor bands, koren, (sport)evenementen, modeshows enz enz werden vanaf dat moment in een stroomversnelling verzorgd. In 2005 (er waren toen inmiddels 7 complete drive in shows op pad) trad Lia (de vrouw van Gerrit) volledig bij het bedrijf in. Hierdoor veranderde ook de naam. Music Just for Fun zou voortaan L&G support entertainment & techniek heten. De letters L (van Lia) en G (van Gerrit) zijn de naamgevers van L&G support entertainment & techniek.

Wat in al die jaren gelijk is gebleven: Het gaat om de klant of opdrachtgever.
Dus geen DJ’s of technici die zelf op de voorgrond willen staan, maar juist zij zorgen ervoor dat u/jij een onbezorgd feest of evenement kan beleven.

De huidige L&G support collega’s hebben dezelfde passie, De sfeer maken die gewenst is.
Onze No-nonsense en afspraak is afspraak mentaliteit zijn de pijlers waarop ons bedrijf staat.

L&G support, de sleutel naar jouw succes

Met 11 complete drive in shows, 17 verschillende geluidssystemen (wij verzorgen tot 5000 mensen geluid), verlichting, trussen etc etc etc blijven wij aan de weg timmeren om uw opdracht te ondersteunen.