Nieuwsflash

L en G support nieuws

Volg ons

Muziek verenigingsfeest

Het inhuren van een professionele drive-in show wordt vaak als te duur gezien. Maar dat hoeft helemaal niet. L&G support kan u een drive-in show met licht en geluid bieden voor een goede prijs.

Voor het verenigingsfeest

Wij van L&G support vinden communicatie en afspraken voor een verenigingsfeest heel belangrijk zodat u en uw verenigingsleden tijdens het feest volop kunnen genieten van de dingen die gebeuren op het verenigingsfeest zelf.
Door het verenigingsfeest van te voren door te nemen en wensen kenbaar te maken kunnen wij ons goed voorbereiden om uw verenigingsfeest tot een unieke ervaring te maken. Of het nou gaat om muzieksmaak tot liveacts op de avond zelf, wij kunnen u ondersteunen en adviseren.

Muziek tijdens het verenigingsfeest

Met de L&G support drive-in show haalt u een partij in huis die feesten kan ondersteunen voor 25 tot 5000 personen. Wij vinden het belangrijk dat wij ons materiaal aanpassen op uw wensen zodat we de perfecte omstandigheden voor verenigingsfeest kunnen creeeren.

Hoe dan ook voor een goede prijs kunt u de L&G support boeken en daarmee kwaliteit voor uw verenigingsfeest waarborgen.

Extra mogelijkheden voor uw verenigingsfeest

Door ons ruimte assortiment kunnen wij nog veel meer bieden dan alleen een drive-in show voor uw verenigingsfeest. Een live zanger of zangeres? Gewoon even vragen!