Nieuwsflash

L en G support nieuws

Volg ons

Muziek schoolfeest

Met de L&G support school drive-in show haalt jouw school een top schoolfeest naar binnen. L&G support is ervaren in het geven van kleine en grote schoolfeesten op locatie. Met de geluidsapparatuur en lichtshow van L&G support is er voldoende kracht aanwezig om een spetterde show neer te zetten die past bij jouw school.

De grond rond de school laten trillen? Vraag naar de speciale schoolfeest geluidssets van L&G support. De gevarieerde lichteffecten zorgen voor een totaalbeleving die jouw schoolfeest niet mag missen.

Voor het schoolfeest

Wij van L&G support vinden communicatie en afspraken voor een schoolfeest heel belangrijk zodat u en uw leerlingen tijdens het feest volop kunnen genieten van het schoolfeest. Zijn er speciale momenten of live acts, geen probleem. Wij zorgen samen dat we deze een zo goed mogelijke ondersteuning geven met licht en geluid!

L&G support school tour biedt zelf DJ’s aan voor de gehele avond. Maar we kunnen ook de kans bieden om een DJ van de school te laten draaien.

Andere wensen die hier beschreven staan? Door ons grote assortiment kunnen wij vele verzoeken positief beantwoorden. Wij denken graag met u mee. Gewoon even vragen dus!