Nieuwsflash

L en G support nieuws

Volg ons

Muziek huwelijksfeest

De wens van ieder bruidspaar: Een topavond zolas je dat zelf wilt. Wij van L&G support bieden met onze drive-in show een huwelijksfeest dat de afsluiting van de dag tot een groot feest zal maken. Het feest, geluidsniveau en muziekkeuze zal op u en uw gasten worden afgestemd voor een onvergetelijk huwelijksfeest.

Voor het huwelijksfeest

Wij van L&G support vinden het belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt voorafgaand aan de bruiloft. Er zal dan ook altijd een kennismakingsgesprek voor het huwelijksfeest plaatsvinden waarin wij uw wensen bespreken.

Met de door u aangegeven informatie bereiden wij het feest voor en zorgen dat het feest naadloos aansluit bij uw verwachtingen. Met onze ruime ervaring zorgen wij er voor dat u zonder zorgen kunt feesten en uw huwelijksfeest een feest wordt om nooit te vergeten!

Met onze uitgebreide apparatuur keuze kunnen wij kleine hele tot hele grote drive-in shows verzorgen. Bij de keuze van ons materiaal zullen wij altijd rekening houden met de grote van de zaal of de locatie waar het feest plaatsvind.

Muziek tijdens het huwelijksfeest

Tijdens het huwelijksfeest zullen wij de vooraf aangegeven wensen zo goed mogelijk vervullen en onze DJ’s u het feest geven waar u van droomde. Wilt u een rustige opbouw en een spetterende eind? Uw vraagt wij draaien! Natuurlijk zijn ook altijd verzoeknummers vooraf en op het huwelijksfeest zelf aan te geven. Al dan niet afgesproken met het bruidspaar.
Tijdens het huwelijksfeest zullen wij, om het plaatje perfect te maken, ook het licht voor onze rekening nemen.

Samenwerking op het huwelijksfeest

Wij van L&G support vinden het belangrijk dat het echt uw huwelijksfeest wordt. Wij werken dan ook graag samen met ceremoniemeesters om eventuele acts of presentaties op het feest te begeleiden.
Neem contact op met L&G support om uw wensen geheel vrijblijvend te bespreken.