Nieuwsflash

L en G support nieuws

Volg ons

Muziek bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten zijn er in alle soorten en mate, van een simpele borrel met muziek tot grote feesten met DJ’s en live acts. Wij van L&G support vinden het belangrijk dat een bedrijfsfeest de uitstraling krijgt die bij uw bedrijf past. Met onze jarenlange ervaring op bedrijfsfeesten en onze uitgebreide apparatuur kunnen wij elke bedrijfsfeest tot een uniek evenement maken!

Voor het bedrijfsfeest

Wij van L&G support vinden communicatie en afspraken voor een bedrijfsfeest heel belangrijk zodat u tijdens het feest volop kunt genieten van de dingen die gebeuren op het bedrijfsfeest zelf.

Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u uw wensen aangeven. Met deze wensen gaan wij aan de slag om de juiste mensen en materiaal te selecteren zodat het feest aansluit bij uw verwachtingen. Met onze ruime ervaring er voor dat u zonder zorgen kunt feesten en uw bedrijfsfeest een feest wordt om nooit te vergeten!

Muziek tijdens uw bedrijfsfeest

L&G support entertainment & techniek verzorgt bedrijfsfeesten afgestemd op uw wensen. Van kleine tot grote feesten en van simpele borrels met muziek tot complete themafeesten, wij regelen het. Door de jarenlange ervaring en ons ruime netwerk om ons heen kunnen wij precies inschatten wat er voor uw wensen nodig zijn om het bedrijfsfeest tot een uniek evenement te maken.

De L&G support drive-in shows kunnen bedrijfsfeesten verzorgen van 25 tot 5000 personen. De vooraf aangewezen DJ zal met de juist gekozen apparatuur, muziek en licht uw bedrijfsfeest tot prachtig evenement maken. Naast het gewone drive-in show assortiment hebben wij in de loop der jaren ons assortiment goed kunnen uitbreiden.

Gewoon even vragen!
Neem contact op met L&G support om uw wensen vrijblijvend te bespreken.