Nieuwsflash

L en G support nieuws

Volg ons

Groei van onze aktiviteiten

We hebben de afgelopen tijd met heel veel bestaande en nieuwe opdrachtgevers mogen samenwerken. Ook hebben we in de technische vernieuwing niet stil gezeten. Er zijn 2 complete Variline geluidssystemen van Dynacord bijgekomen. We hebben onze versterkerlijn uitgebreid met 4x H2500 en H5000 versterkers en 2 LX3000 amps. En ook nog 4 aktieve sub 112 en 8 D8 topjes, 3 Aktieve 12″ D11A toppen.
De DJ gear heeft een boost gekregen met 4x CDJ2000 Nexus spelers, 2x Allen&Heath Xzone92 mixers, De S8 controller van Traktor, Diverse software pakketten.

De DJ cursussen van DJ Swen nemen gretig aftrek. Van beginnende DJ’s tot ouwe rotten in het vak maken gebruik van de kennis en kunde van onze cursusleiders.

DJ Bob en DJ Miquel zijn nu volwaardig inzetbaar op vele van onze feesten. Zij zijn het aanstormende talent van L&G support.

Door deze groei zijn we op zoek naar Geluidstechnici en Allround DJ’s. Onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid om te werken vanuit het oogpunt van de klant is een schot in de roos.
Tevens zijn wij op zoek naar artiesten (zangers, zangeressen, duo’s, entertainers etc.) waarmee wij een samenwerkingsverband aan kunnen gaan.